Pasarile si petrolul

Pasarile si petrolul

Optimizarea sigurantei in industria petrolului si gazelor –
Pasarile pot compromite siguranta in site-urile petroliere si pot intrerupe continuitatea fluxului de productie in campurile de exploatare a petrolului si gazelor, in rafinarii sau pe platformele petroliere. Cuiburile si excrementele acide creaza o combinatie periculoasa ce pot distruge instalatiile si echipamentele.

Controlul efectivelor de pasari este esential iar industria de petrol si gaze cheltuie milioane in fiecare an pentru a pastra pasarile la distanta.
Cercetatorii de la BirdControlGroup au pus la punct un sistem eficient de alungare a pasarilor, protejand astfel echipamente, structuri cat si a sigurantei si sanatatii angajatilor, indepartand pasarile cu solutii tehnice la un pret redus, solutii ce nu sunt agresive cu animalele.

Principiul indepartarii pasarilor cu o raza laser este inspirat de natura. Pasarile percep raza laser ce se apropie ca pe un obiect fizic. Acesta actioneaza asupra instinctului de conservare, pasarile zboara imediat. Este sigur, silentios iar pasarile nu se obisnuiesc cu prezenta razei laser asa cum o fac cu alte sisteme de indepartare fixe (sperietori, plase, bucati de material puse in miscare de vant, tunuri, generatoare de sunete samd.)

Am dedicat ani de zile cercetarii si dezvoltarii solutiei de indepartare a pasarilor cu raze laser. Modelele actuale sunt combinatia perfecta intre putere, optica de precizie, filtre si frecvente. Rezultatul: performanta exceptionala in indepartarea pasarilor.

Alungam rapid pasarile daunatoare