Pasarile si industria

Pasarile si industria

Protejarea site-urilor industriale si fabricilor –

In spatiile deschise periferice, site-uri industriale, fabrici, depozite, supermarketuri, campuri fotovoltaice sau gropi de gunoi pasarile isi cauta mancare sau gasesc spatii ideale pentru cuiburile lor. Pasarile pot cauza infestare, transmitand boli, pot cauza incendii prin blocarea ventilatiei, pot infunda scurgeri, pot pericilita siguranta instalatiilor, si nu in cele din urma pot cauza defectiuni prin depunerile de gainat pe produse si echipamente.

Cercetatorii de la BirdControlGroup au pus la punct un sistem eficient de alungare a pasarilor, proejand astfel produsele depozitate, structurile sau masinile, contribuind astfel si la siguranta si sanatatea angajatilor, indepartand pasarile cu solutii tehnice la un pret redus, solutii ce nu sunt agresive cu animalele.

Principiul indepartarii pasarilor cu o raza laser este inspirat de natura. Pasarile percep raza laser ce se apropie ca pe un obiect fizic. Acesta actioneaza asupra instinctului de conservare, pasarile zboara imediat. Este sigur, silentios iar pasarile nu se obisnuiesc cu prezenta razei laser asa cum o fac cu alte sisteme de indepartare fixe (sperietori, plase, bucati de material puse in miscare de vant, tunuri, generatoare de sunete samd.)

Am dedicat ani de zile cercetarii si dezvoltarii solutiei de indepartare a pasarilor cu raze laser. Modelele actuale sunt combinatia perfecta intre putere, optica de precizie, filtre si frecvente. Rezultatul: performanta exceptionala in indepartarea pasarilor.

Alungam rapid pasarile daunatoare

Pasarile v-au infundat scurgerile de pe acoperis? V-au distrus vopseaua? V-au murdarit geamurile? V-au umplut panourile fotovoltaice de gainat? Chemati-ne! Avem solutia sa le indepartam!