Pasarile si oamenii

Pasarile si oamenii

Pasarile in habitatul oamenilor

Spatiile vaste utilizate de oameni precum parcurile, locurile de plimbare, locurile de recreere, terenurile de golf, porturi de iahturi/barci/ambarcatiunii medii si mici, etc., se dovedesc a fi locuri atractive pentru pasari. Acestea pot provoca daune mari incepand de la mancat iarba pana la cuiburi in cele mai nepotrivite locuri si excremente extrem de corozive pe echipamente, proprietati sau pe suprafetele extrem de scumpe ale barcilor si yahturilor.

Deasemeni, acoperirile urbane atrag pasari in cautare de mancare si adapost. Pasarile pot transmite boli, pot provoca incendii prin construirea de cuiburi in cosurile de fum, pot provoca infiltratii de apa prin gaurirea acoperisurilor sau prin construirea de cuiburi in jgheaburi si in scurgerile de pe acoperisuri sau pot distruge, pur si simplu, vopseaua prin excrementele lor extrem de acide.

Controlul eficient al pasarilor este esential pentru a le pastra la o distanta sigura de oameni si de proprietatile acestora.

Cercetatorii de la BirdControlGroup au pus la punct un sistem eficient de alungare a pasarilor, protejand astfel echipamentele, structurile cat si sigurantasi sanatatea oamenilor, indepartand pasarile cu solutii tehnice la un pret redus, solutii ce nu sunt agresive cu animalele.

Principiul indepartarii pasarilor cu o raza laser este inspirat de natura. Pasarile percep raza laser ce se apropie ca pe un obiect fizic. Acesta actioneaza asupra instinctului de conservare, iar pasarile zboara imediat. Este sigur, silentios iar pasarile nu se obisnuiesc cu prezenta razei laser asa cum o fac cu alte sisteme de indepartare fixe (sperietori, plase, bucati de material puse in miscare de vant, tunuri, generatoare de sunete samd.)

Am dedicat ani de zile cercetarii si dezvoltarii solutiei de indepartare a pasarilor cu raze laser. Modelele actuale sunt combinatia perfecta intre putere, optica de precizie, filtre si frecvente. Rezultatul: performanta exceptionala in indepartarea pasarilor.

Alungam rapid pasarile daunatoare

Pasarile din parcuri va distrug hainele? Nu aveti loc de ele pe strada? V-au murdarit casa si va umplu jgheaburile de gunoaie? Spune-le celor de la primarie despre noi!