Pasarile si agricultura

Pasarile si agricultura

Protectia culturilor agricole si a hranei pentru animale si oameni

Pasarile sunt in mod natural atrase de sursele de hrana din zonele agricole, transmitand boli si stricand culturile agricole. Fructele, legumele si zonele proaspat insamantate sau cu plante abia incoltite le ofera pasarilor un festin “all-inclusive” daca zonele respective nu sunt protejate in niciun fel. In general, pasarile mananca pe zi o cantitate de mancare echivalenta cu greutatea corpului lor, in fiecare zi, provocand astfel pierderi de 5-50% culturilor din camp si granelor stocate in silozuri. Pierderi insemnate se inregistreaza deasemeni la culturile de mure, afine, vita de vie, floarea soarelui, etc.

La nivel global, pasarile provoaca pierderi de miliarde de euro anual. Controlul efectiv si eficient al pasarilor este esential iar fermierii fac tot ce tine de ei sa-si protejeze culturile de pasari. Bird Control Group ofera solutii eficiente si prietenoase cu mediul si animalele, pentru protejarea zonelor agricole sau industriale, pentru a va pastra bunurile si hrana in siguranta.

Principiul indepartarii pasarilor cu o raza laser este inspirat de natura. Pasarile percep raza laser ce se apropie ca pe un obiect fizic. Acesta actioneaza asupra instinctului de conservare, pasarile zboara imediat. Este sigur, silentios iar pasarile nu se obisnuiesc cu prezenta razei laser asa cum o fac cu alte sisteme de indepartare fixe (sperietori, plase, bucati de material puse in miscare de vant, tunuri, generatoare de sunete samd.)

Am dedicat ani de zile cercetarii si dezvoltarii solutiei de indepartare a pasarilor cu raze laser. Modelele actuale sunt combinatia perfecta intre putere, optica de precizie, filtre si frecvente. Rezultatul: performanta exceptionala in indepartarea pasarilor.

Alungam rapid pasarile daunatoare