Despre

Alungarea pasarilor cu aparatele AgriLaser / AeroLaser

Solutiile Agrilaser / Aerolaser sunt proiectate pentru a reduce conflictele intre pasarile daunatoare si activitatile umane, intr-o maniera sustenabila, inovativa si sigura. Aparatele AgriLaser sunt extrem de eficiente impotriva gastelor, porumbeilor, ciorilor, mierlelor, vrabiilor, graurilor, pescarusilor, randunicilor, cormoranilor, ciocanitorilor, ratelor, etc. Principiul indepartarii pasarilor cu o raza laser este inspirat de natura. Pasarile percep raza laser ce se apropie ca pe un obiect fizic. Acesta actioneaza asupra instinctului de conservare, pasarile zboara imediat. Este sigur, silentios iar pasarile nu se obisnuiesc cu prezenta razei laser asa cum o fac cu alte sisteme de indepartare fixe.

Aparatele AgriLaser / AeroLaser se preteaza pentru:

 • Depozite si fabrici de productie, statii depozitare cereale si furaje
 • Plantatii de vita de vie, afine, mure, ciresi
 • Culturi de floarea soarelui, grau, porumb, cartof, salata, capsuni, etc.
 • Grajduri si ferme de animale
 • Garaje, locuri de parcare (dealer auto, producatori auto, parcuri auto
 • Tunele, pasaje subterane, pasarele acoperite, arene sportive, spatii comerciale
 • Acoperisuri mari ale spatiilor comerciale, depozitelor, cladirilor de birouri
 • Hangare pentru avioane, aeroporturi, porturi maritime si porturi pentru nave de mici dimensiuni, etc.

Beneficiile utilizarii aparatelor laser pentru alungarea pasarilor

 • Prevenirea pierderilor din depozitele, din culturile agricole si din crescatoriile de peste
 • Protejarea sanatatii oamenilor si reducerea riscului de raspandire a bolilor asociate
 • Protejarea cladirilor, echipamentelor si vehiculelor, de excrementele acide / corozive ale pasarilor
 • Eliminarea pericolelor de incendiu cauzate de construirea de cuiburi ale pasarilor in gurile de aerisire / cosuri de fum
 • Reducerea costurilor de curatare si reparare – mentine estetica proprietatilor
 • Elimina riscul imbolnavirii animalelor din fermele zootehnice prin indepartarea din arealul acestora

Eco-logic AgriLaser

Produsele noastre repelent pentru pasari afecteaza comportamentul natural al pasarilor. Principiile naturii sunt la baza tehnologiei noastre – introducand unul sau mai multi inamici artificiali, putem redobandi teritoriile ocupate de pasari. Raza laser ce se apropie declanseaza instinctul de supravietuire, provocand fuga acestora. Cand aparatele noastre actioneaza perioade indelungate ruland programe diferite, imprevizibile pentru pasari, acestea vor considera ca zona nu este sigura si o vor evita. Investim in permanenta in cercetare si dezvoltare, incercand sa extindem intelegerea si cunostintele despre pasari. Inovatia e esentiala, in domeniul nostru.

Prietenos cu mediul si animalele

Produsele noastre sunt proiectate si testate sa indeparteze pasarile fara sa provoace vreun rau animalelor, pasarilor sau mediului. Nu este doar cea mai etica modalitate de lucru, ci si cea mai sigura cale de a ramane in afaceri – fara sa faci rau publicului, mediului si avand o reputatie pozitiva in randul asociatiilor de protectia animalelor. Suntem mandri ca salvam anual zeci de mii de pasari si contribuim la un mediu mai sanatos. Unul dintre produsele noastre este chiar laudat de WWF.

Usor de utilizat si sigure

La baza succesului comercial al produselor AgriLaser este reputatia celor mai inalte standarde de securitate. Crearea unui produs repelent pentru pasari incepe pe plansa de proiectare. Sistemele noastre de siguranta patentate elimina orice risc potential. Produsele noastre sunt create pornind de la utilizator, asigurandu-ne ca sunt foarte usor si intuitiv de folosit. Dorim ca utilizatorul sa aiba o experienta cat mai placuta folosind aparatele noastre.

Sustenabil

Prima noastra prioritate este sa furnizam solutii de control al pasarilor cu efect pe termen lung. Proiectand produse repelent pentru pasari care-s facute sa reziste mult timp, minimizam efectul negativ asupra naturii, asupra mediului. Produsele noastre contribuie la stabilirea balantei ideale intre interesele comerciale si binele pasarilor: un impact pozitiv asupra intregii lumi

Alungati pasarile salbatice acum!

Scapa-ma de pasari acum!