AgriLaser Handheld

continut_cutie_agrolaser_handheld
Agrilaser-Handheld-Storage-case
Agrilaser-Handheld-raza-laser
Agrilaser Handheld fundal gri
Agrilaser-Handheld
continut_cutie_agrolaser_handheld
Agrilaser-Handheld-Storage-case
Agrilaser-Handheld-raza-laser
Agrilaser Handheld fundal gri
Agrilaser-Handheld

Cea mai performanta gama de aparate laser portabile pentru indepartarea pasarilor daunatoare – Agrilaser Handheld

Pasarile percep raza laser ca pe un pericol fizic ce se apropie si zboara in cautarea altui loc mai sigur. Spre deosebire de metodele conventionale de aparare impotriva pasarilor, nu exista efectul de obisnuire. Dupa utilizare consistenta a aparatului, pasarile nu vor mai reveni, pentru ca vor percepe locul respectiv ca fiind unul periculos.

Agrilaser Handheld:

  • Usor de folosit
  • Distanta acoperita pana la 2500m
  • Rezultate rapide si de durata
  • Potrivit pentru indepartarea majoritatii speciilor de pasari
  • Prietenos cu mediul si cu animalele
  • Portabil (livrat cu trusa de transport)

Familia Agrilaser Handheld contine trei modele cu puteri laser diferite: Agrilaser Handheld, Handheld 200 si Handheld 500. Este esential sa alegeti modelul corect pentru nevoile Dvs., ca sa puteti genera o proiectie laser ce are suficient contrast pentru a fi eficienta in alungarea pasarilor daunatoare.

Grafic distante acoperite de aparatele laser Agrilaser Handheld
Raza de actiune a aparatelor Agrilaser Handheld, in functie de coditiile crepusculare / atmosferice

Agrilaser Handheld este un instrument foarte eficient si accesibil pentru a reduce deranjul provocat de pasarile salbatice atat in interiorul cladirilor de mari dimensiuni, cat si in exterior. Datorita greutatii reduse, puteti folosi AgriLaser HandHeld zi de zi, pentru a indeparta pasarile de pe terenul sau de pe / din cladirile Dvs.

Factorii de care trebuie sa tineti seama in alegerea celei mai bune solutii de indepartare a pasarilor daunatoare cu aparatele AgriLaser Handheld:

  • Conditii de lumina ambianta: pentru a putea fi utilizat in conditii de lumina ambientala puternica (soare stralucitor, cer senin) este necesar un laser cu putere foarte mare.
  • Distanta si unghiul razei laser: Un laser puternic poate sa compenseze pierderea de contrast datorata disiparii razei laser pe o suprafata mare.
  • Conditiile de mediu inconjurator (albedo – absorbtia luminii): Este recomandat sa alegeti un laser mai puternic daca zona in care doriti sa il folositi are multe suprafete ce absorb lumina.

Sistem de ghidare cu punct rosu
Pentru a se putea opera cu precizie si in singuranta pe distante mari, Agrilaser Handheld este echipat cu vizor cu un punct rosu ce va permite tintirea exacta si sigura inainte de a activa laserul.

BirdControlGroup a dedicat ani de zile cercetarii si dezvoltarii solutiei de indepartare a pasarilor cu raze laser, impreuna cu cercetatori de la universitatea din Delft (NL) cat si in concordanta cu toate standardele de siguranta si protectie a animalelor. Modelele actuale sunt combinatia perfecta intre putere, optica de precizie, filtre si frecvente. Rezultatul: performanta exceptionala in indepartarea pasarilor, produse recunoscute si aprobate de WWF.

Produsele Agrilaser® sunt utilizate pentru alungarea unui numar mare de specii de pasari: vrabii, porumbei, grauri, gaste, rate, ciori, pescarusi, cormorani, batlani, corbi, lisite etc.

Specificatii tehnice

Culoare raza laser Verde
Sursa alimentare 2 x LR14 (baterii tip C), autonomie pana la 2.5h
1 x CR2032 pentru sistemul de ghidare
Tensiune alimentare posibila 3 VDC – 3.6 VDC (accepta si acumulatori tip C)
Timp de viata modul laser >5,000 h
Consum energie 4 Watt
Dimensiuni 424 x 66 x 83mm (LxIxA)
Greutate 760g
Temperaturi intre care poate fi utilizat 10°C to 35°C

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.